Novinky

Překlady do AJ a PLJ pro ČKD Elektrotechnika!

Nově zajišťujeme překlady z ČJ do AJ a PLJ pro společnost ČKD Elektrotechnika, a.s., která má dlouholetou tradici ve vývoji a výrobě elektrotechnického zařízení, zejména polovodičových aplikací, se zaměřením na dodávky zboží a služeb řešené cestou individuálních projektů.

8. 3. 2015
Více >

Překlady z AJ do ČJ a SKJ pro Schoeller Allibert!

Momentálně zajišťujeme překlady z AJ do ČJ a SKJ pro společnost Schoeller Allibert, která nabízí široký sortiment jak standardních, tak speciálních obalových systémů navržených dle požadavků a potřeb zákazníků.

23. 1. 2015
Více >

Vyhráli jsme VŘ vyhlášené společností EvoBus!

Vyhráli jsme VŘ na tlumočení turečtiny pro společnost EvoBus Česká republika, která je odpovědná za prodej a servis autobusů Mercedes-Benz a Setra v České republice.

8. 12. 2014
Více >

Soudní překlady rumunštiny v expresním termínu!

Pro našeho dlouhodobého klienta společnost GASCONTROL, společnost s r.o., která se  specializuje na dodávky energetických celků v plynárenství, těžebním průmyslu a elektroenergetice, jsme v třítýdenním expresním termínu vyhotovili přes 110 soudních stran do rumunštiny.

2. 2. 2014
Více >

Vyhráli jsme VŘ vyhlášené společností eNovation!

Vyhráli jsme VŘ na překlady textů do angličtiny pro společnost eNovation s.r.o., která je předním poskytovatelem poradenských a konzultačních služeb pro privátní a veřejný sektor se specializací na strukturální fondy EU, investiční pobídky a oblast veřejných zakázek.

27. 8. 2013
Více >

Kontakt

Překladatelská agentura
Loggos

Telefon: +420 773 577 343
E-mail:  
loggos@loggos.eu
Skype:  
loggos.eu

sipkaPoptávkasipka

citace